dollerup_et_til.jpg

Visioner fra Vandkanten er en kulturkaravane med hestevogne, kuske, dansere, musikere, skuespillere og scenografer. Plus de mange som følger med på forskellige tidspunkter. På gåben, på cykel, rulleski eller hvad der nu fungerer.To måneders rejse gennem Danmark. Fra Møn til Vendsyssel.

VI har en flok herlige musikere, er par store flotte friesere, sprælske dansere i flagrende gevandter og franske, lettiske og svenske kunstnere m.m.

Vi spiller vores forestillinger, hvor vi kommer frem og laver kulturmøder og byttehandler med de lokalsamfund vi kommer igennem undervejs.

Ikke bare spilles der forestillinger i hver by, vi arbejder også på en spændende og helt unik forestilling, der skal spilles, når kravanen er slut.

Find også Visioner fra Vandkanten, på facebook, hvor alle nye initativer opdateres løbende.

 

Ledelse: 

Kunstnerisk leder: Gitte Kielberg. Projektansvarlig, skuespiller, leder af Teatret Kimbri

Mobil: 5042 3513

Projektpartner, kunsrnerisk leder af Danseteatret NordenFra, sanger og danser. Elisabeth Groot, 

Mobil: 2620 3119

 

Instruktør: Magnus Errboe, Kunstnerisk leder af Hakkehuset.  Udvikler af scener og site specifik events undervejs, instruerer afslutningsforestillingen i Århus, Silkeborg og Skanderborg.

Helle jubler.jpg..jpg

Vil du følge med et stykke?

Du er meget velkommen til at rejse med os et stykke af vejen, om det så er til fods, på cykel eller til hest. (Du skal have en negativ covid19 test eller være vaccineret, hvis du vil med.)

Som hovedregel  har vi desværre ikke mulighed for at  bespise dig eller sørge for overnatning, så du skal sørge for dig selv.

De aller fleste gange er det muligt at slå lejr sammen med os på de arealer vi får stillet til rådighed. Det vil være så hyggeligt. Så tag dit telt med. Vi kan sandsynligvis godt fragte det undervejs, så du ikke skal bære dit grej selv. Du kan også cykle eller ride med, eller noget andet.

Rejseruten kan du se under TID & STED her på siden. Ring gerne i forvejen.

Hvis du skal finde os undervejs skal du ringe til os. Nummeret kommer når vi kender nummeret på vores projekttelefon.

60644871

For hestevognskuske

Vi vil rigtig gerne være mange hestekøretøjer i karavanen, og er i gang med at kontakte alle på ruten der kører med heste. Der er mange der har givet udtryk for at de gerne vil køre med et stykke, og det er så skønt at høre.

Vi er ved at finde ud af de praktiske foranstaltninger som er særlige for hestedeltagere. Ligeså snart vi har fundet ud af det lægger vi det op her.

Men allerede nu ved vi, at ligesom for de vandrende, har vi ikke mulighed for at sørge for forplejning og logi. Men som hovedregel kan I som har heste slå lejr sammen med os og det kan hestene sandsynligvis også. Vi har selv hegn med, så vi kan skille hestene, hvis der er brug for det. Meget tit får vi folde stillet til rådighed, men altså det ved vi ikke helt endnu.

 

Kontakt: Stefan på 2325 8004. hvis du har lyst til at køre med undervejs.

DSC06406_edited.jpg